Video Conferencing

Home >  Video Conferencing

Grenzen vervagen en afstand speelt geen rol meer.
Met de audio & video conference oplossingen van SET Telecom.


Video Conferencing

Video Conferencing

Bij de grotere internationale organisaties wordt het steeds meer een onderdeel van de te gebruiken tools voor de werknemers om gebruik te maken van Videoconference systemen. Nog geen decennia geleden was dit dan ook alleen voor de grootste financieel haalbaar en dan was een dure internetverbinding een essentieel onderdeel van de oplossing. Tegenwoordig zijn de Videoconference systemen beter en betaalbaar geworden, maar voor al de benodigde bandbreedte gedaald.

Grootste reden voor aanschaf van een Videoconference oplossing is over het algemeen het besparen op het reizen van de werknemer, niet alleen internationaal maar steeds meer nationaal. Een enorme reductie van verloren uren en daarmee een hogere productiviteit, in andere woorden een win win situatie. En nee het is niet een volledige vervanger van de in persoon vergaderingen, maar 80% van alle overleggen kunnen middels een video vergadering gerealiseerd worden. Van een uitgebreid ingerichte vergaderkamer tot aan de mobiele telefoon, overal kan er gebruik gemaakt worden van Video waar ook ter wereld als u maar toegang hebt tot het internet.

SET Telecom heeft jarenlange ervaringen en adviseert u graag in de juiste maar vooral passende oplossing voor uw organisatie, of dit nu wordt gerealiseerd met een volledig eigen omgeving of door Video as a Service (VaaS).

Polycom oplossingen

Polycom tijdlijn

SET Telecom heeft op het gebied van Audio en Video Conferencing gekozen voor Polycom. Polycom is wereldwijd marktleider en behoort absoluut tot de top van innovatie wanneer het gaat om Video Conferencing. Van een vergaderkamer in richten tot volledige enterprise oplossingen kan SET Telecom realiseren met Polycom.

Polycom support

Polycom toestellen

IP 6000 polycom

SoundStation IP-6000

Polycom IP 7000

SoundStation IP-7000

Polycom HDX Room systems

HDX RoomSystems

Polycom IP 321/331

SoundPoint IP 321/331


SoundPoint IP 450

Polycom IP 650

SoundPoint IP 650

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Video Conferencing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij bellen u

Via email