SET Telecom is een succesvolle organisatie waarbij de gedrevenheid, de kwaliteit en professionaliteit van haar medewerkers voor een belangrijk onderscheidend vermogen zorgen. De gedrevenheid wordt gevoed door passie, samenwerking, respect en wederzijdse waardering. Kwaliteit wordt gewaarborgd door kennis en ervaring. Ook het regelmatig volgen van trainingen door het personeel behoort bij SET Telecom tot een standaard activiteit. Medewerkers zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de ICT-branche, gaan pro-actief te werk en zijn in staat snel te anticiperen op relevante technologische ontwikkelingen. Onze klanten zijn hierdoor verzekerd van de best mogelijke oplossingen.

Met onze kennis en ervaring bieden we heldere en proactieve dienstverlening.

Met als uitgangspunt uw eigen business en efficient werken

De expertise van Set Telecom

SET Telecom heeft specifiek gekozen voor slechts 1 merk per productgroep. De achterliggende gedachten hierin is dat SET Telecom haar mensen gericht kan specialiseren in dat ene merk en zorgdragen dat ze ook up to date blijven van nieuwe technologien met als zeer groot voordeel: We weten waar we over praten en doen waar we goed in zijn.

Onze mensen zijn jong en dynamisch maar vooral erg gedreven in wat ze doen. Ze staan stuk voor stuk achter hun product omdat ze er alles over weten, zelfs leveranciers vragen ons mee te denken over nieuwe innovaties binnen onze specialisaties. En dan kunnen we gerust zeggen dat we meer dan expertise in huis hebben en daar zijn we dan ook erg trots op.

Al onze mensen zijn gedegen getraind, opgeleid en gecertificeerd en kunt u als toekomstige of bestaande klant goed van advies voorzien met diensten en producten van topkwaliteit.