Infrastructuur

Home >  Infrastructuur

Zonder internet kan uw bedrijf niet functioneren.
Daarom moet het inrichten en managen van uw verbinding Goed geregeld zijn.


Internet Infrastructure

Vaak een onderschat deel van het bedrijfsnetwerk is de externe infrastructuur ofwel de internet verbinding, wat is er nodig aan bandbreedte en met welke technologie is vaak de vraag voor de IT afdeling. Maar nog vaker wordt de vraag gesteld welke aanbieder moet er gekozen worden. Moet het DSL, kabel of glasvezel worden, misschien wel een combinatie en kan daarmee eventueel ook een andere vestiging er mee connecteren? Welke niveau van service level is van toepassing en tot waar is deze service level dan van toepassing?

SET Telecom begrijpt als geen ander hoe belangrijk deze vorm van infrastructuur kan zijn voor de organisatie, al helemaal in de technologische wereld waarbij steeds meer geëist wordt van de connectie met het wereld wijde web. Denk aan alle cloud diensten, meerdere devices per werknemer en uw bezoekers die ook graag toegang willen tot het internet. In andere woorden onmisbaar en vaak de gedachte dat elke seconde telt, we kunnen niet meer zonder.

SET Telecom biedt onafhankelijk van verschillende providers verbindingen aan welke op verschillende manieren toegepast kunnen worden, uitsluitend internet, point to point, point to multi point of wel een IP VPN met centraal internet access, 1 public adres of meerdere, 1 specifieke aanbieder of een combinatie van.

In andere woorden wij ontzorgen, “We take care of IT”

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een verbeterde internet infrastructuur voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij bellen u

Via email